Advertisement

Afgeleide bad: wat is het en hoe doe je het? – Gezondheid

Advertisement

Derivatenbaden: een natuurlijke methode om het lichaam te ontgiften

Afgeleide baden zijn een eenvoudige en goedkope methode die kan worden gebruikt om het lichaam te ontgiften van al die opgehoopte stoffen en afvalstoffen die op de lange termijn het ontstaan ​​van aandoeningen en ziekten veroorzaken.

Afgeleid baden is een dierenvaardigheid

Het is wat ons betreft ook archaïsch, omdat bij dieren het instinct om seks onder specifieke omstandigheden te verfrissen, zoals honden en katten dat doen, altijd elke dag aanwezig is geweest in onze ogen. Net als de dieren die ons omringen, moeten we ooit, lang geleden, hebben geweten hoe we ons lichaam konden ontlasten door de penis in koud water te wassen… intelligent. Het beste bewijs hiervan is dat deze praktijk nog steeds bestaat, zelfs in Europa, maar welke taboereden weerhoudt ons er vaak van om erover te praten?

Het afgeleide bad – die bestaat uit uitsluitend verkoelende seks onder bepaalde voorwaarden (zie hieronder) – is al millennia bekend. Het zal waarschijnlijk deel uitmaken van onze “overlevingsuitrusting” aan het begin van de wereld, als we verwijzen naar de dieren die het vooral beoefenen als ze ziek, gewond of te goed gevoed zijn in onze huizen, zoals vaak het geval is bij huisdieren.

In China, het land van de acupunctuur, weten we dat de punt van de penis bij mannen en de grote schaamlippen bij vrouwen de meest reactieve delen van het lichaam zijn.

Zoals de naam al doet vermoeden, leidt het afgeleide bad, zoals de naam al doet vermoeden, de stoffen, materialen en moleculen af ​​die we in overmaat in ons lichaam hebben, stoffen die niet in spieren, bloed en botten veranderen. Om ze te elimineren.

Lees ook: de voordelen van droog borstelen van de huid

Het afgeleide bad lijkt daarom deze onnodige excessen langzaam terug te brengen naar waar ze waren in het begin, in de darm, om ze uit het lichaam te evacueren.. Dit lijkt misschien een te eenvoudige oplossingsmethode, te gemakkelijk om te zeggen, omdat er in deze definitie iets bijna wonderbaarlijks is in onze ogen. We zouden in de verleiding komen om te antwoorden: wie houd je voor de gek! Welk bewijs heb je? Wetenschappelijk en medisch onderzoek is tegenwoordig zo geavanceerd dat het voor ons moeilijk is om zo’n eenvoudige praktijk te begrijpen en te accepteren als iets effectiefs en nuttigs..

Het is heel moeilijk geworden om te begrijpen dat het niet nodig is om te “betalen” om een ​​goed resultaat te behalen. Het is bijna schokkend. Benadrukt moet worden dat dit alleen een kwestie van welzijn is en niet van medische behandeling of genezing ; dit zijn de taken van de arts.

hoe maak je een afgeleid bad?

Een spons en veel vers water (niet te koud), de procedure is heel eenvoudig.

 • De liesstreek (beide zijden) moet minstens 10 minuten worden gekoeld door zachtjes van de lies naar de anus te wrijven en vervolgens op en neer.

Het wordt “baden” genoemd omdat het vroeger met water in een bad werd gedaan. We realiseerden ons toen dat het meest effectieve element is kouden zo werd het een soort van verkoelend gelpakket ook wel bekend als Yokool of gelbodem, wat later bleek te zijn een geldig maar minder effectief alternatief voor het traditionele afgeleide bad.

Zeer belangrijke dingen om te overwegen tijdens deze oefening

Houd de rest van het lichaam warm (vooral de voeten) en neem afgeleide baden uit de buurt van maaltijden. Voor de rest is er geen belangrijke waarschuwing behalve om: gebruik deze ontgiftingsmethode niet als u weinig vitale energie heeftbijvoorbeeld in het geval van serieuze ziektevan recente operatie of als je bent overgewicht.

Dankzij de wrijving en koeling van de intieme zones resulterend, het afgeleide bad helpt de bloedsomloop te reactiveren, het lymfestelsel en het spijsverteringsstelsel, het lichaam helpen om gifstoffen te verwijderen. Voor een blijvend en optimaal effect is het noodzakelijk om: besteed elke dag tijd aan de afgeleide badenhet geleidelijk verlengen van de duur van de behandeling (die echter afhangt van de leeftijd en het gewicht van de persoon die de behandeling uitvoert),vermijd direct daarna douchen of badenzorgen voor houd je lichaamstemperatuur warm genoeg om een ​​contrast te creëren met de wrijvingszone.

Afgeleide baden zijn natuurlijke remedies die met name worden gebruikt in gevallen van:

 • Slapeloosheid
 • allergieën
 • Acne
 • Astma
 • Pijn in de rug, nek en tanden
 • Cellulitis
 • Aambeien
 • Herpes
 • Pijnlijke opgravingen
 • Constipatie
 • hoofdpijn
 • Drugs- of zenuwverslaving
 • Gewichtsstabilisatie
 • Haaruitval

Veel mensen hebben deze methode met succes geprobeerd, probeer het ook 😉

Gezien de verkregen resultaten zou het zeker in ieders belang zijn dat de geneeskunde zich bezighoudt met afgeleide baden, net zoals ze steeds meer geïnteresseerd is in borstvoeding, die, net als afgeleide baden, effectief is. wereld – en gratis.

We moeten leren de signalen te lezen, te luisteren naar de roep van ons lichaam. Houd geen rekening meer met tekenen van veroudering die te vroeg leken als sterfgevallen door ouderdom. Omdat het niet de leeftijd is die je dik maakt, het is niet de leeftijd die je haar te snel grijs maakt, het is niet de leeftijd die ervoor zorgt dat je huid voortijdig veroudert, het is niet de leeftijd die de rug pijn doet…

Het is gewoon de overbelasting die in ons lichaam is opgeslagen die onze activiteit vertraagt, waardoor je niet goed van ons eten kunt genieten.

Na overleg met de arts, nadat hij u heeft onderzocht en grondig heeft geanalyseerd en u heeft verteld dat u niets bijzonders bent, dat “het is leeftijd”, neem je sponshandschoen en wijd je aan het afgeleide bad. Hoe meer mensen deze baden beoefenen, hoe groter de kans dat ze een arts zijn proefschrift over het onderwerp zien doen. Sommige artsen observeren al, zijn geïnteresseerd en weten het soms. Sommige mensen stemmen er onmiddellijk mee in om het zelf te proberen, maar geloven dat er “niemand onder hun patiënten is die ze zouden durven vertellen over het afgeleide bad”.

We kunnen hopen dat over een paar jaar de afgeleide baden op grote schaal door de geneeskunde zullen worden bestudeerd. En misschien kan de dokter ons ooit begeleiden.

Referenties :

 • Het afgeleide bad honderd jaar na Louis Kuhne – Ed. du Rocher, maart 2000
 • afgeleide baden. De methode – Frankrijk Guillain. Ed. du Rocher 2015.
 • Het afgeleide bad of D-CoolinWay. Ed. du Rocher 2000, bijgewerkt in 2009. The Derivative Bath, honderd jaar na Louis Kuhne. De ontdekkingen die gedurende 20 jaar op het Derivative Bath zijn gedaan, andere actuele getuigenissen.

Advertisement
Hurry Up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.