Advertisement

Arnold’s neuralgie en natuurlijke remedies voor hoofdpijn

Advertisement

Welke alternatieve behandelingen om de pijn geassocieerd met occipitale neuralgie (Arnold’s neuralgie) te kalmeren

Allereerst, wat is Arnold’s neuralgie precies? Dit zijn pijnen en spasmen die verband houden met het occipitale gebied van het hoofd en de occipitale zenuwen (grotere occipitale zenuw). De occipitale zenuwen bevinden zich aan de bovenkant van de nek op oorhoogte. De occipitale spieren bevinden zich aan de basis van de schedel aan de achterkant van het hoofd. De tekenen van deze ziekte manifesteren zich door craniale pijn. Epileptische aanvallen beginnen vaak in de nek en achterkant van het hoofd op oorhoogte, maar kunnen naar het oog, langs het kaakbeen, maar meestal achter de oren en ogen gaan.

Als u last heeft van occipitale neuralgie en u reageert slecht op medicijnen of wilt u geen injecties of operaties ondergaan, dan zijn er op zich geen huismiddeltjes, maar zijn er alternatieve therapieën beschikbaar om deze aandoening van de grotere occipitale zenuw te behandelen en verlichting en genezing te vinden.

Chiropractische aanpassing

Chiropractische nekaanpassing helpt de spieren te ontspannen, verlicht de druk op de zenuwen waardoor de ontsteking kan genezen. Mensen met Arnold’s neuralgie kunnen symptomen verminderen of elimineren met osteopathische behandeling.

een auteur van The Clinical Chiropractic Journal schreef: “Er is geen uniforme effectieve behandeling om deze aandoening te genezen, zodra conservatieve behandeling faalt, is chirurgie de volgende optie, maar er zijn veel gemelde bijwerkingen van chirurgische gevallen. Deze casus laat zien hoe dit syndroom voor een patiënt werd verlicht door chiropractische behandeling”. Het artikel ging verder met het beschrijven van een patiënt die meestal genezen door chiropractische aanpassingen.

neuralgie arnold chiropractie

Craniale osteopathie

Mensen met langdurige chronische hoofdpijn hebben voordeel gevonden in craniale osteopathie. Het is hoofdmanipulatie en massage die de druk van Arnolds zenuw en stress van het organisme verdrijft. In 2004 namen 26 mensen deel aan een onderzoek om de waarde van osteopathie bij patiënten met chronische hoofdpijn.

De 26 mensen kregen spierontspanningsoefeningen voor thuis en hielden een dagboek bij over de frequentie en intensiteit van hun hoofdpijnaanvallen, maar de placebogroep kreeg geen andere interventie. De controlegroep had ook drie osteopathische behandelingen. Er werd vastgesteld dat “Mensen in deze studie die ontspanningsoefeningen deden en drie osteopathische manipulaties kregen, hadden significant minder symptomen en minder hoofdpijnvrije dagen per week dan degenen die alleen ontspanningsoefeningen deden.

Voedingstherapie

Bij occipitale neuralgie moet meer aandacht worden besteed aan voedselEn in het bijzonder, B-vitamines kan de neuralgie van Arnold helpen verlichten door het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te vergroten. Vitamine b12 bevordert de normale ontwikkeling van het zenuwstelsel en zenuwregeneratie. veel consumerenvetzuren zoals visolie of lijnzaadolie kan nuttig zijn voor ontsteking rond zenuwen verminderen en met name helpt het de zenuwpathologie van Arnold te verminderen.

Homeopathie

Een getrainde homeopaat kan mogelijk remedies voorschrijven om de symptomen van occipitale neuralgie te verminderen. Er zijn ook homeopathische tonics beschikbaar die de zenuwen helpen regenereren. Remedies zoals duitse kamille zijn krampstillend en nuttig voor de verlichting van gerelateerde pijn.

Acupunctuur

Een onderzoek in China wees uit dat acupunctuur en acupressuur effectief waren als behandeling voor meer dan 92,8% van de patiënten met occipitale neuralgie. De helft van de patiënten die het anticonvulsivum carbamazepine hadden gekregen, had bij slechts 71,4% van hen een verbetering, wat deacupunctuur effectiever dan standaardbehandeling.

Een natuurlijke behandeling voor occipitale neuralgie bij toeval ontdekt…

tractie kussen neuralgie
Nek tractie kussen

Het nektractiekussen heeft individuen aanzienlijk geholpen nekpijn en hoofdpijn te verlichten. In de afgelopen jaren hebben veel mensen opgemerkt hoe dit kussen heeft bijgedragen aan het verbeteren van hun toestand. Eigenlijk arc4life heeft dit product speciaal voor deze ziekte aan patiënten over de hele VS, het VK en Australië geleverd.

Bij nader inzien is dit volkomen logisch, aangezien het kussen speciaal is ontworpen om de zenuwdruk te verlichten en de cervicale uitlijning te verbeteren. Het helpt om de positie van het hoofd naar voren te corrigeren en geeft het een lichte tractie. Hoofd naar voren draagt ​​vaak bij aan deze aandoening, omdat deze positie de spieren aan de achterkant van het hoofd trekt en de cervicale curve recht maakt, waardoor de verplaatsing van zenuwen van de wervelkolom en dus de druk die erop wordt uitgeoefend, wordt verminderd. Vraag uw arts om advies over dit type kussen.

bronnen:

Advertisement
Hurry Up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.