Advertisement

Hoe maak ik het speelgoed van mijn hond schoon

Advertisement

Weet u dat u uw eigen niet-giftige reiniger kunt maken om het speelgoed van uw huisdieren (honden, katten, konijnen, fretten…) te desinfecteren?

Dieren zijn als kinderen en baby’s, ze stoppen hun spelletjes in hun mond en slaan na verloop van tijd vuil en bacteriën op die schadelijk kunnen zijn voor hun gezondheid. Om nog maar te zwijgen van de geur die in de huid trekt. Voor een gezonde omgeving in het bijzijn van een puppy of een volwassen hond is het belangrijk om hun speelgoed en accessoires regelmatig schoon te maken.

Hier zijn enkele tips om bleekmiddel te vermijden en: trucs om te voorkomen dat ze worden vergiftigd met giftige producten die op de markt worden verkocht. Nogmaals, baking soda komt ons te hulp!

Maak je eigen hondenspeelgoedreiniger: het supereenvoudige recept

ingrediënten

  • 2 eetlepels. natriumcarbonaat
  • 1 liter water

Methode

  • Meng 2 eetlepels zuiveringszout in 1 liter water
  • Maak speelgoed in oplossing schoon door te schrobben
  • Afspoelen met schoon water

Hoe verder te gaan ?

Na elke stap van de voorbereiding van dit supereenvoudige recept te hebben gevolgd, was je al deze voorwerpen met deze natuurlijke oplossing. U kunt vooraf afwasmiddel gebruiken om de voerbak schoon te maken. Wrijven, afspoelen met schoon water, afdrogen met een handdoek… Een kleine traktatie, en klaar! daar gaan we weer spelen!

Advertisement
Hurry Up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.