Advertisement

Over ons

Advertisement

Je bezoekt onze website Centrana Health, het is omdat je, zoals ik, je gevoelig bent voor de natuurlijke aanpak in termen van gezondheid, schoonheid, voor ons en onze huisdieren, evenals voor alles wat direct of indirect betrekking heeft op ecologie en een liefde voor eenvoudig dingen.

Je bent misschien ook dol op tips en trucs …

Als communicatieprofessional was het alleen maar natuurlijk dat ik in 2013 de Centrana Health Website heb gemaakt, dit stelde me toe om mijn baan te combineren met mijn passie voor natuurlijke dingen en om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen, maar ook om een ​​plaats te maken van uitwisseling.

Natuurlijke gezondheid en ecologie zijn altijd onderdeel geweest van mijn dagelijks leven en deze zorgen hebben me nooit verlaten, en 30 jaar later, ik ben nog steeds zo nieuwsgierig en verrast op de positieve effecten die de natuur ons kan geven. , mineralen, dieren …

Ik heb door deze passie gevoed, ik heb veel werken verslonden en ik mis nooit de kans om nog meer te ontdekken. Velen hebben gediend als een verwijzing naar de ontwikkeling van de remedies en tips die u op deze site vindt: Centrana Health.

Advertisement