Zelfgemaakt elixer voor iedereen die jong wil blijven

Natuurlijk jeugdelixer

Deze revitaliserende drank is uitstekend geschikt voor zowel mannen als vrouwen. We zijn allemaal op zoek naar een product of stof die ons gezond en jong kan houden. Veel vrouwen besluiten tegenwoordig steeds vaker om chirurgische ingrepen te ondergaan om bepaalde defecten in hun lichaam te elimineren, om rimpels te wissen, om hun plasticiteit te verbeteren.

Jong blijven, ook een mannelijke trend…

Deze trend wordt ook steeds populairder onder mannen. Deze rage is ook de vreugde van cosmetisch chirurgen, maar de oplossing wordt echter niet altijd gevonden in plastische chirurgie-ingrepen, maar gewoon in de natuur, je moet het gewoon kiezen.

Sporten zoals joggen, hardlopen, wandelen, fietsen of elke andere fysieke activiteit is ook zeer heilzaam en helpt ons om blijf jong en gezond. Maar hoe zit het met eten? is er een magische remedie om jong te blijven ? Nou, na veel onderzoek lijkt het zo, en, elke dag genomen, dit “toverdrank” van de jeugd zal wonderen doen.

Dus hier is (zonder verder oponthoud), dit zelfgemaakte elixerrecept dat je zal helpen jong te blijven. Het is heel eenvoudig te maken en misschien heb je de ingrediënten al in je keuken, om dit wonder te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

    • 2 citroenen of limoenen
    • ½ kopje lijnzaadolie
    • 1 ½ kopje biologische honing
    • 1 tot 4 gehakte walnoten
    • 1 theelepel kaneel

Deze ingrediënten bevatten veel sporenelementen en vitamines die extreem gezond zijn en energie leveren aan het hele lichaam!

Eerst moet je citroenen of limoenen (naar keuze) uitknijpen en hun sap in een pot gieten waar eerder honing was toegevoegd. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe: lijnolie, kaneel en gehakte walnoten.

Neem een ​​pot (groot genoeg om alles goed door elkaar te mengen) en bewaar het mengsel goed. Een pot met een inhoud van 1 liter zou ideaal zijn. Bewaar de pot in de koelkast en neem elke ochtend een theelepel van dit elixer, voor het ontbijt.

Andere methoden om de levensduur te verlengen…

Eet gezond eten : Als u gezond voedsel eet, probeer dan indien mogelijk biologisch voedsel te eten, omdat dit over het algemeen vrij is van schadelijke synthetische chemicaliën, zoals pesticiden en herbiciden. Gezonde voeding bevat essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het herstel van het lichaam en het voorkomen van vroegtijdige veroudering. De voedingsmiddelen die u nooit mag eten, zijn genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen.

Verminder of stop met het roken van sigaretten : Deze “volksdrug” zit vol met zware metalen en schadelijke chemicaliën die de groei van vrije radicalen in het lichaam bevorderen. Vrije radicalen zijn in feite atomen of moleculen die een elektron hebben verloren; daarom zijn ze erg responsief. Vrije radicalen zijn schadelijk voor cellen en DNA, omdat ze hun normale functies kunnen verstoren en mutaties kunnen veroorzaken. Dit kan leiden tot vroegtijdige veroudering en chronische ziekten.

Stress verminderen : Stress is nauw verbonden met vroegtijdige veroudering omdat het onevenwichtigheden in onze hormoonproductie kan veroorzaken. Te veel stress veroorzaakt een tekort aan enkele belangrijke voedingsstoffen, zoals magnesium en calcium. Deze twee voedingsstoffen zijn erg belangrijk voor de gezondheid van de cellen. Stress verzwakt ook ons ​​immuunsysteem en vermindert de productie van anti-verouderingshormonen in ons lichaam. Met minder anti-verouderingshormonen verhogen we ons risico op vroegtijdige veroudering.

Er zijn veel andere manieren om jong te blijvenen jij, wat zijn jouw geheimen?

Lees ook: Hoe littekens verminderen?

Hurry Up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.