Advertisement

Zeoliet: Elimineer zware metalen en de schadelijke effecten van straling – Gezondheid en welzijn

Advertisement

Hoe zeoliet, mariene sedimenten, te gebruiken om het lichaam op natuurlijke wijze te ontgiften van zware metalen en de schadelijke effecten van stralingsbehandeling?

WAT IS ZEOLITH?

Letterlijk “kooksteen” is zeoliet een natuurlijk mineraal van vulkanische oorsprong, gevormd door een chemische reactie tussen lava en zout water. Deze mariene sedimenten worden al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke remedie voor meerdere ziekten. Recent onderzoek heeft zijn ongelooflijke vermogens in de ontgifting van zware metalen benadrukt dankzij zijn buitengewone filtereigenschappen.

Er zijn ongeveer 40 soorten natuurlijke zeolietendie zich vormen in vulkanische en sedimentaire gesteenten en ongeveer 150 synthetische soorten, geproduceerd voor industriële doeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Een grote doorbraak in Europa: zeoliet erkend als medisch hulpmiddel

Het is uiteindelijk zo Medisch apparaat (product bedoeld om de gezondheid te verbeteren met niet-medicamenteuze middelen, zoals maagverband bijvoorbeeld) dat geactiveerde zeoliet nu beschikbaar is voor het publiek. In veel landen, vooral in Oost-Europa, begeleidt zeoliet de behandeling van kanker en maakt het comfortabeler.

Er moet ook worden gespecificeerd dat het zeolietproduct in zijn ruwe staat niet alleen wordt aanbevolen voor therapeutisch gebruik clinoptiloliet zeoliet waarvoor een VHB is afgegeven, is een teken dat de medische gemeenschap het momenteel voor menselijke consumptie als medisch hulpmiddel gebruikt.

zeoliet poeder detox

HOE WERKT ZEOLITH OM HET LICHAAM TE ONTGIFTEN?

De Clinoptiloliet (ZCm) heeft een negatieve chemische lading, wat zeldzaam is voor een mineraal. Onder de microscoop neemt het de vorm van een “kooi” aan, waardoor het zware metalen en andere positief geladen giftige chemicaliën kan aantrekken en vasthouden. ZCm is daarom een ​​belangrijke ontgifter.

Zeoliet is een echte natuurlijke gifvanger, het sleept ze vervolgens uit ons lichaam. Dankzij zijn negatieve lading en zijn bijzondere structuur van poreuze microdeeltjes, kan het inderdaad positief geladen ionen (toxines) en vrije radicalen opvangen (aantrekken) en deze uit uw lichaam verwijderen, als een moleculaire zeef.

De sterke ontgiftende kracht van zeoliet is te danken aan het feit dat de zeoliet-toxine binding bijna onmogelijk te verbreken is. Eenmaal gebonden, kunnen de zware metalen niet worden losgemaakt of achtergelaten om zich af te zetten in andere delen van het lichaam, omdat ze worden geneutraliseerd binnen het veld van de negatief geladen zeoliet.

Dus, eenmaal gevangen, worden de gifstoffen uit het lichaam geëvacueerd door langzaam naar de dunne darm te gaan, waar de villi bedekt met zeoliet de bloedcirculatie zuiveren.

Bovendien duurt dit chelatieproces slechts 5-7 uur en vindt het plaats als een normaal lichamelijk proces, zonder invloed op de nieren of lever.

zeoliet moleculaire structuur
Zeolietmolecuul: een echte gifvanger

Hoe lang duurt een volledige detox?

Volgens de wetenschappelijke literatuur kan een volledige ontgifting van zware metalen en de schadelijke effecten van bestralingsbehandelingen ongeveer 7-9 weken of langer duren, afhankelijk van lichaamsgrootte, algemene gezondheid, levensstijl, dieet en leeftijd. Ontgifting kan sneller en effectiever zijn als er een constante verbetering is in voeding en levensstijl. Lees erover: Alles wat je moet weten voor een effectieve detox.

DE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN EEN ZEOLIETONTGIFTE

Ontgifting van zware metalen: zeoliet, vooral Clinoptiloliet, kan giftige zware metalen (zoals kwik, lood, arseen en cadmium) verwijderen; pesticiden en antibiotica zonder vitale elektrolyten¹ uit levende organismen te verwijderen. Het is een ideale remedie voor rokers en mensen die in contact zijn geweest met luchtverontreiniging en verontreinigde grond (zoals amalgaamvullingen), of verontreinigd leidingwater of gewoon om jarenlange giftige ophoping te verwijderen.

Elimineert stralingsvergiftiging : Volgens de wetenschappelijke literatuur helpt zeoliet bij het elimineren van radiologische vergiftiging van levende organismen (röntgenstralen en medische scanners). In Japan en Rusland werd zeoliet na de kernrampen gebruikt voor de behandeling van afvalwater en bodem die verontreinigd was door luchtverontreiniging en industrieel afvalwater. Het is toegevoegd aan voedingsmiddelen om kinderen die aan straling zijn blootgesteld te ontgiften. Deze minerale as die in het mariene milieu wordt aangetroffen, kan radionucliden opsluiten en uit het lichaam verdrijven. Om deze reden is het ook gebruikt om radioactieve jodiumafzettingen bij schildklierbehandelingen weg te spoelen.

Chemotherapie : Zeoliet is relatief nieuw in deze sector, maar begint door oncologen te worden gebruikt om tegen de toxiciteit van chemo en de bijwerkingen ervan. U kunt in dit geval het beste een arts om de juiste dosering (dosering) vragen.

pH-herbalancering : Zeoliet is van nature een basische verbinding en kan daarom helpen de zuurgraad te neutraliseren die wordt geproduceerd door darmfermentatie enovertollig chloorzuur in de maag. Het brengt overtollige glucose weer in evenwicht en vermindert bloedsuikerpieken.

Kanker : Sommige onderzoeken geven aan dat clinoptiloliet een potentieel hulpmiddel kan zijn bij de behandeling van kanker en dat het de algemene gezondheidstoestand en de grootte van tumoren verminderen.

allergieën : Het helpt de symptomen van allergieën te verminderen, de ophoping van gifstoffen in het lichaam die worden opgenomen door voedsel, vervuiling en drugsmisbruik.

Krachtige antioxidant : Zeoliet is een vrije radicalenvanger, die vrije radicalen vasthoudt, waardoor het een effectieve antioxidant is. Het stopt vroegtijdige veroudering en bepaalde gerelateerde ziekten.

ziekte van Alzheimer : Een klinische studie bij muizen bewijst dat voedingssuppletie met zeoliet oxidatieve schade en plaqueproductie in de hersenen van een muis met de ziekte van Alzheimer vermindert4.

Immuunsysteem : Zeoliet is een natuurlijke immuunsysteem boosterhet verhogen van de immuunfuncties door toxines en pathogenen te elimineren die de prestaties ervan verstoren.

  • Bestrijdt bacteriële infecties en parasieten,
  • Elimineert mycotoxinen zoals schimmels, gisten en schimmelinfecties.
  • Het is een uitstekende aanvulling voor sporters. Het verhoogt het energieniveau (fysiek en mentaal), helpt vermoeidheid te bestrijden en herstelt het energieniveau na een training.
  • Het stimuleert de stofwisseling.
  • Vermindert chronische ontstekingen en lichaamspijn.
  • Het heeft een natuurlijk alkaliserend effect op het lichaam.
  • Het helpt ook bij de spijsvertering en verhelpt zure reflux, candidiasis en artritis.

HOE EEN HEAVY METAL DETOX TE DOEN MET ZEOLITE?

Koop 100% natuurlijke zeoliet van vulkanische oorsprong van voedselkwaliteit zoals de clinoptiloliet. Zorg ervoor dat het product AMM-gecertificeerd is en dat het geen toevoegingen bevat.

Voor een complete detoxvoeg 1 theelepel toe clinoptiloliet in een glas water of sap en drink 3 keer per dag, gedurende 7-9 weken. Twee keer per dag voor een lichtere detox.

Na de initiële detoxperiode kunt u de detox voortzetten voor specifieke gezondheidsproblemen, of doorgaan met een eenmaal daagse onderhoudsdosis.

ANDER GEBRUIK VAN ZEOLITE

Zeoliet kan worden gebruikt als: actuele remedie voor huidproblemen. In geval van acnevan dermatitis, eczeem en van psoriasisbreng het poeder dan rechtstreeks op het aangetaste gebied aan met een vochtig wattenstaafje.

Zeoliet maakt het mogelijk om de overmatig zweten en hyperhidrose van de handpalmen en oksels – zeoliet is een veelgebruikt ingrediënt in deodorants en cosmetica.

WAARSCHUWING

Synthetische zeolieten mogen niet worden geconsumeerd. Ze worden gebruikt bij de behandeling van afvalwater en industrieel afvalwater, luchtzuivering en om radioactieve deeltjes en verontreinigende stoffen uit de grond te verwijderen. Het kan worden gebruikt in kattenbakvulling om geuren te elimineren.

Veelgestelde vragen

Kan ik Zeoliet gebruiken als ik al medicijnen gebruik?

Vraag uw arts om algemeen advies voordat u zeoliet inneemt. Als u medicijnen gebruikt, zal zeoliet de effecten van medicijnen onderdrukken, dus vraag uw arts of het in uw geval mogelijk is om zeoliet op voldoende afstand van het nemen van medicijnen in te nemen.

Waar kan ik zeoliet kopen?

Koop het in poeder-, capsule- of vloeibare vorm bij uw plaatselijke natuurvoedingswinkels.

Wat is de beste zeoliet?

De beste zeoliet voor de mens is natuurlijk geactiveerd clinoptiloliet, zonder toevoegingen of synthetische stoffen.

Zijn er contra-indicaties voor het gebruik van zeoliet?

Zeoliet heeft geen bekende bijwerkingen. Het is niet giftig – het kan niet via het spijsverteringskanaal in het lichaam worden opgenomen. Hoewel zeldzaam, kunt u last krijgen van hoofdpijn en misselijkheid veroorzaakt door het ontgiftende effect op het lichaam. Drink veel water om constipatie en uitdroging te voorkomen.

Is zeoliet schadelijk?

Het is bewezen veilig te zijn wanneer het wordt ingenomen als een detox-supplement. Het passeert veilig de natuurlijke eliminatiekanalen van het lichaam zonder nuttige mineralen zoals elektrolyten te verwijderen.

Advertisement
Hurry Up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.